Private Insurance
Jachten en sloepen

Zorgeloos genieten van de ruimte en de rust op het water.

De ultieme ontspanning is te vinden op het water. De wind, de zon en de natuur… een zorgeloos bestaan.

Wij zorgen ervoor dat u kunt blijven genieten van uw hobby. Als onafhankelijke boetiek-verzekeraar hebben wij toegang tot de beste boot- en jachtverzekering. We zorgen voor een complete verzekering, maar verzekeren alleen wat nodig is, dus kijken wij bijvoorbeeld ook naar de vaargebieden.

Rust, gemak en zekerheid

Wij leveren maatwerk en zorgen dat u volledige dekking heeft, zodat u niet voor verrassingen komt te staan bij schade. Met aanvullende dekkingen voor bijvoorbeeld hulp bij pech en het verzekeren van opvarenden maken we uw verzekering compleet.

Ons team van specialisten heeft uitgebreide ervaring met het verzekeren van superjachten en zij zetten hun kennis in om een op maat gemaakt verzekeringspakket samen te stellen dat aansluit op uw behoeften.

Schade? Eén belletje of berichtje naar uw persoonlijk adviseur is voldoende. Wij pakken daarna de complete afwikkeling op en zorgen dat u snel weer aan het roer staat.

Boot verzekeren

  • Vaargebieden
  • Opvarenden
  • Vakkundig herstel
  • Regatta
  • Transport

Neem contact met ons op

Onze ervaren mensen worden gedreven door uw wensen. Zet onze kennis in om voor u een volledig verzekeringsplan te ontwikkelen.

Snelle en persoonlijke schadeafhandeling

In geval van schade staan we voor u klaar. Eén belletje of berichtje naar uw persoonlijk adviseur is voldoende. Wij pakken daarna de complete afwikkeling op, van vervangend vervoer tot schadeherstel.