Private Insurance
Financiële planning

Rust en overzicht in uw financiële huishouden.

Wij bieden overzicht en inzicht in de ontwikkeling van het bruto, netto en besteedbaar tijdens uw loopbaan én als u wilt stoppen met werken.

Wij begrijpen dat tijd een issue is. We creëren overzicht in uw financiële toekomst en helpen u met een concrete en complete financiële planning. Ons team van specialisten heeft uitgebreide ervaring met het ontwikkelen en onderhouden van weloverwogen financiële (pensioen)plannen voor investeerders en C-level management. Ze houden de veranderende wet- en regelgeving rond financiële producten en pensioenen in de gaten en zorgen dat uw portefeuille up-to-date blijft.

U heeft contact met een ervaren, persoonlijk adviseur die volledig op de hoogte is van uw dossier. Deze analyseert uw situatie en stelt met aandacht een volledig plan samen op basis van uw wensen. Op de achtergrond werken gecertificeerde financieel adviseurs die borg staan voor hoogwaardig financieel advies. In ons werk werken we samen met geselecteerde beleggingsadviseurs, vermogensbeheerders en notarissen die u kunnen ondersteunen.

Private Insurance bij Kröller Boom

  • Persoonlijke adviseur
  • Toegang tot de beste verzekeringen
  • Regelmatige check van uw verzekeringsportefeuille

Slim maatwerk voor uw dromen.

We optimaliseren en beveiligen uw financiële planning met financiële producten en verzekeringen.

We kijken verder dan de financiële kant voor de realisatie van uw dromen en wensen. We hebben ook oog voor juridische risico’s en de financiële gevolgen op uw huishouden bij bijvoorbeeld arbeidsongeschiktheid of overlijden. Door te kijken naar de diverse inkomsten- en uitgavenstromen en de vermogenspositie adviseren wij realistische en pragmatische actie- en aandachtspunten.

  • Persoonlijke risico-analyse 
  • Oog voor veranderende (onverwachte) situaties
  • Slim maatwerk voor uw doelen en risico’s

Neem contact met ons op voor uw financiële planning

Onze ervaren mensen worden gedreven door uw wensen. Zet onze kennis in om voor u een volledig plan te ontwikkelen.