Private Insurance
Huis en inboedel

Uw huis en inboedel zorgvuldig verzekerd

Uw huis is waarschijnlijk uw kostbaarste materiële bezit. En dat moet dus goed verzekerd zijn. Daarom verdient uw huis maatwerk in verzekering.

Complete en ruime dekking

U verzekert uw huis en inboedel voor het geval er iets ernstigs gebeurt. Als dat gebeurt, moet de verzekering volledig toereikend zijn. Daarom inventariseren wij de risico’s en zorgen voor complete dekking met ruime vergoedingen. Zodat in geval van nood u ook echt verder kunt waar u was gebleven. Dit betekent dus verzekeren wat u echt nodig heeft, zoals bijzondere glasdekkingen en geen limieten op apparatuur.

Huis en inboedel

  • Rieten daken
  • Nieuwbouw en monumentaal
  • Vakantiehuizen (in het buitenland)
  • Onafhankelijke herbouwwaardebepalingen

Vastgoed in het buitenland

Via onze samenwerking met het gerenommeerde unisonSteadfast kunnen wij ook uw risico’s in het buitenland verzekeren binnen dezelfde portefeuille. Hiermee is alles in één keer geregeld en houden wij voor u het complete overzicht.

Oog voor de toekomst

Wij staan stil bij ontwikkelingen die impact kunnen hebben op uw dekkingen. De klimaatsverandering brengt bijvoorbeeld extra risico’s met zich mee: tropische buien, extreme stormen en windhozen. Tegelijkertijd kijken we naar preventieve maatregelen om premies efficiënter te maken. Kortom, zorgvuldig verzekerd!

Neem contact met ons op voor uw huis en inboedel

Onze ervaren mensen worden gedreven door uw wensen. Zet onze kennis in om voor u een volledig plan te ontwikkelen.

Uitzonderlijke risicoverzekeringen waargemaakt

Wij beschikken over de specialistische kennis voor de dekking van niet-alledaagse risico’s. Als onafhankelijke adviseur hebben we toegang tot zeer exclusieve verzekeringen voor uw kunst, antiek of sieraden.