Private Insurance
Internationaal vastgoed

Internationaal vastgoed

Of het nu gaat om een vakantiechalet in de bergen, een appartement aan zee of een pied-à-terre in de stad waar u regelmatig werkt, via ons internationale netwerk verzekeren we ook uw vastgoed in het buitenland.

Complete en ruime dekking

Kröller Boom is aangesloten bij unisonSteadfast; een wereldwijd netwerk van middelgrote assurantiemakelaars. unisonSteadfast onderscheidt zichzelf van andere grote insurance brokers door de grote betrokkenheid van de partners. Uw persoonlijk adviseur beheert en houdt overzicht over al uw verzekeringen in binnen- en buitenland.

We nemen de complete organisatie uit handen. Geen zorgen over vertalingen, misverstanden en dubbele dekkingen. Wij regelen alle verzekeringen die u nodig heeft en zorgen dat er geen gaten vallen.

Uw huis in het buitenland verzekeren

  • Alles in één verzekeringspakket
  • Lokale verzekeringsagent
  • Inboedel en opstal in het buitenland
  • Onafhankelijke herbouwwaardebepalingen

Oog voor de toekomst

Wij staan stil bij ontwikkelingen die impact kunnen hebben op uw dekkingen. De klimaatsverandering brengt bijvoorbeeld extra risico’s met zich mee: tropische buien, extreme stormen en windhozen. Tegelijkertijd kijken we naar preventieve maatregelen om premies efficiënter te maken. Kortom, zorgvuldig verzekerd!

Neem contact met ons op om uw huis in het buitenland te verzekeren

Onze ervaren mensen worden gedreven door uw wensen. Zet onze kennis in om voor u een volledig plan te ontwikkelen.

Complete dekking voor uw exclusieve hobby’s en bijzondere reizen.

Wat u in uw vrije tijd ook doet, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten.