Private Insurance
Kunst en kostbaarheden

Uitzonderlijke risicoverzekeringen waargemaakt.

Heeft u een neus voor mooie kunst? Verzamelt u zeldzame uitgaven van boeken? Of heeft u exclusieve sieraden? Ook voor niet-alledaagse risico's zorgen wij voor de optimale dekking.

Kunst op waarde geschat

Welke vorm van kunst u ook verzameld, wij verzorgen de complete dekking voor uw collectie. Zonodig maken we een taxatie van uw kunstvoorwerpen, antiek, sieraden en verzamelingen. Zo bent u gegarandeerd gedekt voor de volledige waarde van uw bezittingen, ook bij deelschade. Ook voor transport zorgen wij dat uw kunstwerken goed zijn verzekerd tegen diefstal en schade.

  • Kunst(collecties)
  • Sieraden, horloges
  • Antiek
  • Verzamelingen

Exclusieve verzekeringen

Wij beschikken over de specialistische kennis voor de dekking van niet-alledaagse risico’s. Als onafhankelijke adviseur hebben we toegang tot zeer exclusieve verzekeringen. Wij leveren maatwerk en zorgen dat u volledige dekking heeft, zodat u niet tot verrassingen komt te staan bij schade. Zorgvuldig verzekerd dus.

Neem contact met ons op

Onze ervaren mensen worden gedreven door uw wensen. Zet onze kennis in om voor u een volledig verzekeringsplan te ontwikkelen.

Weten of iets verzekerd is?

Uw persoonlijke specialist is 24/7 bereikbaar en volledig op hoogte van uw verzekeringsportefeuille. Wilt u zeker weten of een nieuwe aanschaf gedekt is? Een belletje of berichtje naar uw persoonlijk adviseur en u weet direct hoe het zit.