Private Insurance
Over ons

Over ons

Onze ervaren mensen worden gedreven door uw wensen. Ze zetten hun kennis en ervaring in om voor u een volledig plan te ontwikkelen. Wij hechten aan persoonlijke en langdurige klantrelaties en daarom adviseren wij altijd objectief en onafhankelijk.

Eén aanspreekpunt, 24/7 bereikbaar

Wij brengen al uw verzekeringen onder in één portefeuille. Hierdoor creëren we overzicht en houden we controle over uw (financiële) risico’s. Uw contactpersoon kent uw situatie en verzekeringsportefeuille en kan daardoor direct schakelen. Een nieuwe auto? Een nieuw kunstwerk aangeschaft? Met een belletje naar uw contactpersoon weet u direct of alles gedekt is.

Zorgvuldig, zonder zorgen

De kostbaarheden, gezondheid en financiële toekomst van u en uw gezin moeten zorgvuldig worden verzekerd. Dit doen we in nauwe samenspraak om optimaal aan uw wensen te kunnen voldoen. Daarna fungeren we als de onzichtbare beveiliger op de achtergrond. We checken twee keer per jaar of uw portefeuille nog voldoet aan nieuwe wet- en regelgeving én of er inmiddels betere opties in de markt zijn. Indien er optimalisaties mogelijk zijn, hoort u van ons. Zo niet, dan kunt u ervan uitgaan dat alles perfect op orde is.

Enkele teamleden van onze organisatie

Eva Wouters
Relatiebeheer Private Insurance

Eva beheert de Private Insurance portefeuille, onder andere op het gebied van persoonlijke financiële planning, zorgverzekeringen en particuliere verzekeringen. Ontzorgen is daarbij het kernbegrip.

Dick Wouters
Eigenaar en Algemeen Directeur

Dick is directeur-eigenaar van Kröller Boom en een gevestigde naam in de verzekeringsbranche. Hij heeft speciale deskundigheid opgebouwd in de ondersteuning van Private Equity ondernemingen.

Marcel van Pinxteren
Directeur Human Capital

Marcel is ruim 20 jaar verbonden aan de organisatie, met als aandachtsgebieden Pensioenen en Financiële planning. Met zijn opgebouwde kennis en ervaring creëert hij zekerheid en rust.

Marcel Besemer
Sr. International Consultant Liability / Financial Lines

Marcel is specialist op het gebied van aansprakelijkheidsverzekeringen en algemene en beroeps-aansprakelijkheidsverzekeringen voor bestuurders en commissarissen.

Onafhankelijke kwaliteit

De aandelen van Kröller Boom zijn in het bezit van het management en private investeerders. Wij zijn op geen enkele manier gebonden aan één of meerdere verzekeraars, pensioenuitvoerders, banken of vermogensbeheerders en kunnen daardoor een objectief en onafhankelijk advies geven.

Kröller Boom werkt samen met alle in Nederland vergunning houdende financiële instellingen en is aangesloten bij meerdere organisaties die een hoge kwaliteitsnorm eisen, waaronder:

  • VNAB – Vereniging Nederlandse Assurantie Beurs
  • FFP – Vereniging Federatie Financieel Planners
  • RMiA – Registermakelaar in Assurantiën
  • EBA – Employee Benefits Adviseurs
  • NVP – Brancheorganisatie van participatiemaatschappijen

Autoriteit Financiële Markten (AFM)

Kröller Boom beschikt over een vergunning van de AFM en is ingeschreven in het AFM-register. We verrichten onze werkzaamheden volgens de geldende wet- en regelgeving alsmede binnen de kaders van het beleid zoals dat door de AFM van toepassing is verklaard.

Kröller Boom staat onder toezicht van de AFM en wordt jaarlijks gescreend op de kwaliteit van de dienstverlening en financiële continuïteit. Kröller Boom voert een beheerst beloningsbeleid richting medewerkers dat erop is gericht te voorkomen dat de beloning van medewerkers leidt of kan leiden tot een onzorgvuldige behandeling van uw belangen. Het beleid en de werkzaamheden van Kröller Boom zijn gericht op een optimale bediening van de belangen van haar relaties.