Private Insurance
Reizen en recreatie

Complete dekking voor uw exclusieve hobby’s en bijzondere reizen.

Vervend duiker? Enthousiaste zeiler? Skiën in de winter? Of houdt u liever droge voeten, maar bent u regelmatig op het race-circuit te vinden? Wat u in uw vrije tijd ook doet, wij zorgen ervoor dat u zorgeloos kunt genieten.

Als onafhankelijke boetiek-verzekeraar hebben wij toegang tot de beste en meest exclusieve verzekeringen. Op basis van een grondige risico-analyse en uw wensen stellen wij een compleet pakket samen waarbij alle risico’s worden afgedekt. We zorgen dat er geen gaten vallen, maar ook dat u niet dubbel verzekerd bent.

  • Zeilen
  • Duiken
  • Skiën
  • Speleologie
  • Autosport
  • Vliegsport

Zorgeloos verzekerd. 
Alles wordt voor u geregeld.

Wij zijn ook liever niet voor u aan het werk, want dat betekent dat u heerlijk aan het genieten bent. Maar mocht er toch iets gebeuren, dan staan we voor u klaar en stellen alles in het werk om u zo snel mogelijk weer te kunnen laten genieten van waar u mee bezig was. Eén belletje of berichtje naar uw persoonlijk adviseur is voldoende. Wij pakken daarna de complete afwikkeling op, van vervangend vervoer en schadeherstel tot revalidatie.

Neem contact met ons op

Onze ervaren mensen worden gedreven door uw wensen.
Zet onze kennis in om voor u een volledig verzekeringsplan te ontwikkelen.

Uitzonderlijke risicoverzekeringen waargemaakt

Wij beschikken over de specialistische kennis voor de dekking van niet-alledaagse risico’s. Als onafhankelijke adviseur hebben we toegang tot zeer exclusieve verzekeringen.