Private Insurance
Schadeverzekeringen

Met verstand verzekerd

Niet alles hoeft te worden verzekerd, maar de risico’s die u verzekert, moeten goed gedekt zijn. Op basis van een analyse van de risico’s en uw wensen komen wij tot een weloverwogen verzekeringspakket. Van de ‘standaard’ verzekeringen tot speciale maatwerk-verzekeringen voor uw kunstcollectie en andere kostbaarheden. Uw persoonlijke specialist zorgt voor de juiste dekking.

Inzicht door overzicht

Als onafhankelijke verzekeringsboetiek hebben wij toegang tot de beste verzekeringsproducten. We bekijken de mogelijkheden in de markt en combineren die tot een maatwerk totaalpakket. Doordat wij alle verzekeringen en financiële producten centraal beheren houden we overzicht, ook bij veranderingen in verzekeringsproducten. We checken regelmatig of uw verzekeringspakket nog klopt bij uw behoeften. Zo weet u dat er geen gaten vallen, maar u ook niet dubbel verzekerd bent.

Private Insurance bij Kröller Boom. Eén aanspreekpunt en altijd beschikbaar.

Wilt u zeker weten of een nieuwe aanschaf gedekt is? Eén belletje en u weet direct hoe het zit. Is er schade ontstaan? Wij regelen het.

Via het digitale platform heeft u altijd een compleet overzicht van de polissen en alle communicatie. In geval van schade kunt u hier ook de stand van zaken van de schadeafhandeling volgen. Maar uiteraard informeren we u ook altijd persoonlijk.

  • Persoonlijke planning voor uw situatie
  • Toegang tot de beste verzekeringen
  • Halfjaarlijkse check van uw portefeuille
  • Gedegen risico-analyse

Laat ons u ontzorgen

Onze ervaren mensen worden gedreven door uw wensen. Zet onze kennis in om voor u een volledig plan te ontwikkelen.

Exclusieve verzekeringsproducten

Kröller Boom heeft toegang tot zeer exclusieve verzekeringsproducten en specialistische kennis voor complexe dekkingen zoals exclusieve auto’s en niet-alledaagse risico’s. Door onze samenwerking met unisonBrokers kunnen wij ook buiten Nederland uw verzekeringsportefeuille beheren, waaronder uw onroerend goed.